Eigenaars

DE VERKOOP VAN UW PAND, UW HUIS, UW APPARTEMENT
UW TERREIN... IS EEN COMPLEX PROCES

Les Viviers is een multidisciplinair en dynamisch team, expert op het gebied van vastgoed, met grondige kennis van de markt en dat de marketing aanpakt met kwaliteit.

Les Viviers biedt u een scala aan diensten die
een effectieve en probleemloze transactie garanderen

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We zullen uw project samen bespreken

Een realistische taxatie van uw vastgoed zonder verplichting van uw kant

Het vaststellen van de juiste prijs voor uw eigen vastgoed is erg moeilijk: een te hoge prijs zou de verkoop vertragen of zelfs te bestraffen, een te lage prijs vergemakkelijkt de verkoop, maar u verliest geld. Als een vastgoeddeskundige taxeert 'Les Viviers' uw woning op basis van concrete feiten: grondige marktanalyse, kennis van de waarde van vastgoed in de omgeving, kwaliteit van uw woning, milieu, economische omstandigheden, ...

Deze vastgoedtaxatie is gratis zonder verplichting van uw kant.

Een brede verspreiding van uw vastgoed in de meest geschikte media

Wij publiceren uw vastgoed in de meest geschikte media in uw omgeving, maar ook op nationaal en/of internationaal niveau.

Een enkel aanspreekpunt van de taxatie van uw vastgoed tot de definitieve verkoopakte

We willen u een verkoop zonder zorgen garanderen. Daarom worden wij het enige aanspreekpunt voor de verkoop van uw vastgoed: taxatie van het vastgoed, reclame, bezichtigingen, controleren van de kredietwaardigheid van potentiële kopers, onderhandelen, administratieve afwikkeling, begeleiding tijdens het onderteken van de overeenkomst, evenals het verlijden van de notariële akte. U kunt ook op elk moment contact met ons opnemen wanneer u vragen hebt.

Begeleiding bij de administratieve afwikkeling

Om de verkoop van uw vastgoed zo vredig mogelijk te beleven, kan uw vastgoedpartner 'Les Viviers' u begeleiden gedurende de gehele administratieve afwikkeling en u zelfs belastingadvies geven. Deze administratieve afwikkeling kan variëren van het verkrijgen van een bouwvergunning (CU 1) tot de elektrische controle van uw woning en het ophalen van eigendomstitels, conformiteit van de olietank, informatie over de oppervlakte van bouwgronden ...

Als expert van de wetten met betrekking tot onroerend goed, kan uw 'Les Viviers'-agent u tevens goed adviseren over fiscale aangelegenheden gedurende de verkoop van uw vastgoed.

De garantie van een groot aantal potentiële kopers

Uw onroerend goed partner 'Les Viviers' heeft een lijst van potentiële kopers, want elke vastgoedbezoeker, of internetsurfer, die geïnteresseerd is in vastgoed uit onze selectie, verdient onze aandacht. Sterker nog, we adviseren en informeren hen regelmatig over het nieuws in onroerend goed via de nieuwsbrief of door het aanbieden van nieuwe producten die aan hun verwachtingen te voldoen.

Regelmatige controle van de voortgang van de verkoop van uw vastgoed

We maken er een erezaak van de communicatie tussen u en ons gedurende het hele proces van de verkoop van uw onroerend goed. Wij blijven in nauw contact via minimaal maandelijkse rapporten over de voortgangsstatus van de verkoop.

NEEM CONTACT MET ONS OP!